Ahad, 12 Februari 2017

SET KETAT SAYANG

Saya tak kata orang ya.
Ini pengalaman...
5 hari tak cuci faraj dengan betul.
Maksudnya..
Tak meruang menggunakan Magic Powder Masker Vagina.
Tak bilas kencing dan berak menggunakan feminin wash jsd,
Hari - hari jimak.
Minum pulak ais, makan pulak daging, kambing, seafood.
Tahu tak 7 hari dah cukup buatkan faraj bau busuk macam air kat pasar borong. Melekit - lekit kat faraj tak selesa. Bila berjimak, berlendir dan berbau busuk. Lagi parah, rasa longgar dan licin. Suami pon lambat nak klimaks, yang kita perempuan pon macam tak rasa. Macam sia - sia buat aktiviti tu. Suami lelah semput, tapi tak game - game. Mana tak nya.. Dah tak ada nikmat, sekadar jaga hati.
Feminin wash jsd dan magic powder masker vagina ni hanyalah untuk pengjagaan harian sahaja. Untuk maintain bersih.
Tetapi kalau kes ini sudah berlaku, pegang faraj bau melekat kat jari !!!
Awas !!! Awak perlukan perhatian lebih.
Awak kena mulakan rawatan sesimple, masukkan sebiji susuk kekal dara. Biar rempah - rempah meresap lendir - lendir busuk dalam faraj. Jika faraj longgar selepas masukkan skd itu ber erti faraj anda terlalu besar dan lebar mengandungi lendir dan air dari rahim.
Skd2 tak dapat membantu anda melainkan Jamu pengantin Dara.
Awak tahu tak?
Kalau faraj berbau busuk ni, suami tak akan bagitahu kerana dia nak jaga hati kita.
Awak check lah sendiri bau atau tak.
Pegang faraj awak.
Meruang, tanpa guna apa- apa.
Keluarkan jari, cuci dengan air.
Adakah berbau melekat seperti lepas pegang ikan basah???
Jika ya..
Saya syorkan pada anda.
Rawat lah cepat sebelom terlambat.
Faraj yang bersih, rahim yang sehat akan mengeluarkan air mazi yang jernih dan manis yang rata - rata ramai suami ketagihkan nya !!!
{ peace yo !!! 18sx. Buat ingat - ingat isteri diluar sana }
Korang jangan ambik remeh tau pasal kebersihan faraj dan rahim ye.
Nak tau teknik meruang dan nak dapatkan dimana?
Meh pm kak nani insyallah akk akan bg tip terbaikkkk punya
Kerana diri wanita sangat berharga dan bernilai 💋
WANITA WAJIB CANTIK LUAR DALAM ❤️
pm@whtspp ke 012 2088 910

ANGGUN PESONA SOAP - APS

Sabun oh sabun...
Ape sabun ni boleh bantu ???
Sebelum tu semak dulu korang ade masalah ni ke tidak..

✅ketiak, leher, lutut, siku hitam
✅rekahan dan selulit akibat mengandung.
✅Tumit kaki merekah.
✅elergik / eczema
✅Bau badan
✅Kulit kering / kusam / kasar
✅Kulit berparut
✅Kulit berdaki
✅Kulit berkudis / berkurap / gatal-gatal

Kalau ade salah satu masalah tu mmg korang memerlukan sabun ni..

Nak order? Bole PM Kak Nani @ whtspp ke 012 2088 910

#sabunanggunpesonaJSD
#stokisjsdsah
#empireAjaSudinMaashrich
#fbrosnanimohdnoh






Sabtu, 4 Februari 2017

SET KEPUTIHAN

Set Keputihan best ever!.
Diperbuat 100% daripada herba terpilih.
6 sebab anda perlu pilih Set Keputihan JSD.
1) 👉 hilangkan keputihan
2) 👉 hilangkan kegatalan
3) 👉 hilangkan bauan
4) 👉 kering selesa
5) 👉 sesuai utk anak dara, yang dah berkahwin, sedang mengandung juga yang dalam pantang..
6) 👉 mampu milik, tahan sehingga 2 bulan.
Mudahnya menjaga mahkota anda hanya dengan Feminine Wash & Masker Vagina JSD.
whtspp 0122088910

Khamis, 22 Disember 2016

SUSUK KEKAL DARA (SKD)

SUSUK KEKAL DARA (SKD) RM45/5BIJI
500% KETAT!!!!!!!!!
Nak cari jalan pun susah Hubungan dgn suami bertambah erat
Suami asyik merindu tak ubah spt baru kahwin 
Suami asyik puji
Tiada lagi bau yg tdk menyenangkan
Tiada lagi keputihan yg merimaskan
Tiada lagi pantiliner
Mudah utk hamil
Hanya RM45 cukup utk kembali dara Diperbuat dr HERBAL terpilih bermutu tinggi tanpa bahan kimia Product 100% milik bumiputra islam
🎀AGEN/PENGEDAR DI PERLUKAN
0122088910 (NANI)