Rabu, 17 Disember 2014

INFO KESIHATAN

SOALAN : - SOALAN :
dlm faraj wanita adalh tempat paling sensitif apabila di masuk sebarang ape pon dlm faraj dan rahim mudah di jangkiti kuman...betul ke???
JAWAPAN:
kapsul yang diletak dlm faraj adalah rempah (herba)..
bukan pepejal yang permenant kat dlm tu, just insert herba je dalam tu kapsul akan terus mencair kotoran akan diserap kluar
Artikel dari Dr Hamid Arshat
pasal insert rempah kedalam faraj sngt3 membantu mnyingkirkan blocking dalam miss v. same ada ketulan2 darah , keputihan or else.so,kalau betul faraj wanita terlalu sensitif, hapuskan ujian pap smear di klinik dan hospital, hapuskan penggunaan IUCD untuk wanita, SEBAB??? itu pun sama insert siap guna alat lagi kan..
kalau betul sangat bahaya, apalah sangat herba kita yang serbukni, tapi semua ni terpulang kepada anda sendiri sebagai pengguna untuk menilai mana yang terbaik tuk dalaman anda...fikirkan baik2.. kita tak pernah dan takkan paksa orang untuk beli.. if orang tu dah guna dan rasa berkesan dan bagus, then dia repeat order pun bukan atas paksaan kita juga.
So, dia sebagai pengguna, fikirlah dengan bijak.
Untuk menjaga hubungan anda dan suami

SMS/WHTSPP KE 012 2088910 NANI

TESTIMONI - MAGIC CLEAR SINUS SOAP

Selalu x rasa gatal2 kat muka? Terutama klu lepas makan seafood dan sambal belacan?

Jangan biarkan resdung tu merosakkan muka anda yg jelita dan kacak tu! Kalau melarat, sampai nak dating pun duk bersin2...x syok langsung! Kepala pun boleh pening dibuatnyer...

Cuba guna sabun yg magic ni! bukan gatal2 je hilang, tp jerawat pun makin kecut dgn sabun ni..!

Magic Clear Sinus Soap hanya RM28.90 boleh tahan beberapa bulan!

bole sms @ whatsapp  ke 012 2088910 (NANI)




Isnin, 15 Disember 2014

SET PIKAT SUAMI

Assalam akak2 adik2 dan mak cik2..jom kita sama2 memperbaiki masalah dalaman kita.yang xde masalah dalaman jom kita maintain agar aset kta jd mantap,marveles,cantik dan segar..jangan segan2
 pm fb - Rosnani Mohd Noh/ sms / whtspp nani ke 012 2088910


TESTIMONI - MAAJUN COKLAT LOVE HIBIBI

Assalamualaikum...meh kenal dengan coklat love habibi..banyak kelebihannya.
Coklat love habibi bole.juga di buat sebagai kudap-kudapan..rsnya sdp ..x pahit..bole hilangkan angin kus-kus dalam bdn..sape2 yg banyak angin dlm bdn dan susah utk.keluarkannnya ..jom cuba coklat love habibi ni..in sya allah perut anda akan lebih selesa..

Malah coklat love habibi ni juga bole buat bdn kita lebih bertenaga utk melakukan kerja seharian,melawaskan pembuangan air besar,membantu merawat sengugut,menghilangkan sakit kepala,dan yg paling penting utk hubungan suami dan isteri ia juga membantu menaikkan tenaga syahwat ..jom uolss..dapatkan coklat love habibi