Sabtu, 21 Mei 2016

TESTIMONI - SUSUK KEKAL DARA RM45/5BIJI

Testimoni - Susuk Kekal Dara
Alhamdulilla dpt testimoni dr agen..
dye baru je hbis berpantang...
mengalami masalah keputihan n dlm masa yg sama
ingin merawat dalaman..
Alhamdulilah dgn rasa takut nak insert tp berani kan
juga akhirnya mendtgkan hasil..
Dye insert SKD..
Akhirnya kluarlah kekotoran yg tersimpan
juga sisa2 darah bersalin yg x kluar hbis...
Good job to my agen ANA...
So pasni jgn rasa takut2 lg ye...
Nak info lg ttg produk jsd ni
jom2 PM @ whtspp Nani 0122088910
nak join agen @ buat dropship pon di alukan



Khamis, 19 Mei 2016

SET JOM LANGSING


Set Langsing
Hot lotion rm48
Anggun Pesona Soap rm36
Maajun Coklat Love Hibibi rm48
Total rm132
After less rm110.00

Nak lg murah? jom jadi agen.. 
Hanya rm106.00  
Nak info lg jom whtspp NANI - 0122088910



SET KEKAL DARA - AUTO GRIP

Wah.. Set Kekal Dara 
Fwash rm56
Intim Gel rm76
Susuk kekal dar rm46
Total rm177
After less rm147.60

Nak lg murah?
jom jadi agen..
Hanya rm130.00 

Nak info lg jom whtspp NANI - 0122088910



Jumaat, 13 Mei 2016

BERMINAT TAK???

tips untuk followers nani
daftarlah jadi ahli ( agen ) tak perlu menjual. tapi dapat diskaun 20% - 30% mana - mana produk JSD. Dengan cara membeli dari stokis yang sama setiap kali pembelian.
Diskaun ini tiada limit minimum pembelian.
contoh:
feminin wash jsd sebotol RM56
harga ahli RM44.80
limited time promo satu - satu masa RM39.20 satu botol.
beli kat kedai jamu RM54
followers nani kena beli pada stokis yang sama lagi banyak untung penjimatan compare beli kat kedai.
share lah kalau tips ini menguntungkan.
tips kedua:
pakai badge pink kalau awak wakil belikan produk untuk kegunaan ahli keluarga atau rakan - rakan terdekat.
tips ketiga:
jangan beli tanpa diskaun daripada stokis.
tips ke empat:
cari stokis lain jika dia suruh awak menjual.
tapi sebaliknya stokis tersebut mesti bantu awak dapat kebaikan produk dan diskaun untuk diri awak, keluarga dan rakan taulan awak.
Nak info bole whtspp nani ke 0122088910