Rabu, 29 April 2015

SALES... SALES JSD PRODUK

Wah nak buat sales gempak JSD nie mcm mn bole tak???
hehehe...
Sempena bulan SALARY dh nak tiba nie pe kata sy bg SALES GEMPAK JSD khas utk customer2 & my Agen yg tersayang... hehehe
Nak bg brapa ye????
hmmmmmm...
pe kata sy bg less 20%~30% ok tak??
klau nak tahu pe item SALES GEMPAK JSD tu
pe kata PM sy @
sms/whtspp sy ke 0122088910..
@ bole add FB - Rosnani Mohd Noh

pasti anda puas hati sgt2

Rabu, 22 April 2015

TESTIMONI - FEMININE WASH

PARA GADIS,WANITA,ISTERI DAN IBU2 WAJIB ADA...
1 RUMAH 1 FEMININE WASH...!!!
FEMININE WASH - JAMU SUSUK DARA RM48/100ML
(Merawat Masalah Keputihan, Bau & Gatal Pada Miss V)
**Adakah anda mengalami masalah KEPUTIHAN???
**Miss V BERBAU & GATAL???
**Kurang keyakinan diri kerana Miss V yang BERBAU???
**Selalu rasa tidak selesa kerana Miss V anda GATAL???
FEMININE WASH dari Jamu Susuk Dara mampu memberi
anda kesihatan untuk vagina. Ia juga mampu memberi
keselesaan pada anda, boleh merawat masalah keputihan &
kegatalan pada vagina.
FEMININE WASH kami berfungsi membasmi kuman & fungus.
Anda akan rasa nyaman & selesa terutama pd mereka yg kuat
berpeluh.
FEMININE WASH kami bukan sekadar mencuci tapi merawat
masalah anda...Dapatkan segera!!!
Order skrg... Nak Harga GEMPAK???
pm/wassap/telegram/wechat 0122088910
utk lebih detail info serta rundingan PERCUMA




















Isnin, 20 April 2015

KEUNTUNGAN AGEN DROPSHIP

Tahukah anda ttg keuntungan jadi AGEN DROPSHIP ?
Contohnya
Anda buat dropship F.wash ni 1 botol untungnya RM14.40.
Klau sehari boleh jual 5botol ke 10botol.
Boleh untung RM72 ~ RM144
ANDA... kena bungkus barang atau pergi pos kan barang?
Macam mana tu?
Tak payah....
Sbb smua tu sy yg akan uruskan
Mudah kan???
Bila buat dropships F.wash anda dpt untung 30%.
GST??? mmg x adepon...
So tak payah anda risau...
X untung ke time-time gawat gini?
Anda bole buat duit POKET gitu...
Lain-lain agent JSD yg pengedar nya x aktif , mari lekas sini PM, SMS @ Whtspp sy ade special discount 30% utk anda
Anda berminat nak jadi AGEN DROPSHIP..
Tp x tahu nak wat mcm mn?
jgn risau saya akan tunjukkan cara mcm mn nak
SMS or Whatsapp nani ke 0122088910


Jumaat, 17 April 2015

HOT SALES APRIL 2015

Jangan ego jika anda mempunyai masalah KETIAK HITAM, BERBAU & BERDAKI.
Bonus bg anda jika menggunakan 2 barang baik ini secara berterusan!!!
Hanya rm67 tmsuk pos sahaja masalah anda dpt diselesaikan semudah ABC.
TP ...
Hr nie adalah hr Penghulu REZEKI....
dengan nie nani nak bg hot.. hot... hot sales...
BUY
1 Magic Silm Body Soap
2 Masker Vagina
* HANYA RM73 saja..
suka tak???
sebarang pertanyaan bole PM
SMS/Whtspp ke 0122088910 - NANI