Isnin, 23 Mac 2015

TESTIMONI - JAMU PENGANTIN DARA

Testimoni.... 
Masalah keputihan??
Jpd ada penyelesaiannya.
Pm/whatsapp/telegram
012 2088910


TESTIMONI - MINYAK IKAT KASIH

Testimoni Dari Customer...
Alhamdulilah krn customer amat puashati dgn Minyak Ikat Kasih...
klau kita berani mencuba n sabar tgu insyallah hasil nya nnti pasti
anda puas hati... amin

nak info lg sila PM
sms@whtspp ke 012 2088910


Jumaat, 20 Mac 2015

TESTIMONI - MAGIC SLIM BODY SOAP


Yeay ada repeat order for sabun mbss! Happy sangat bila ia berkesan kat orang lain..
Sape2 nak repeat order or try bole inform kite k!
Sedikit info
Magic Body Slim Soap-RM36
Tahukah anda dalam Magic Body Slim Soap ni ada seaweed atau lebih di kenali sebagai rumpai laut..?
Mari kita tengok kebaikkan seaweed ni
~memberi tenaga n menguatkan sistem tubuh
~ menguatkan tulang dan sendi
~ meningkatkan sel rawan dan otot
~ merawat penyakit gout
~ mencegah kanser
~ anti bakteria / kulat
~ menurunkan kolestrol dalam tubuh
~ menyerap lebihan garam dalam tubuh
~ melicinkan dan menegangkan kulit anti penuaan
~ memulihkan sel-sel kulit mati cth jerawat
~ mempercepatkan penyembuhan luka
~ memberi kekenyangan -diet
~ melancarkan sistem metabolisma
~ memulihara usus kecil - sembelit
Digunakan diseluruh tubuh terutama digosok ke paha dan montot yg berselulit, pangkal tangan iaitu antara lengan dan permulaan bahu, perut, pinggang, pinggul dan mana-mana bahagian yg berlemak, besar dan menggeleber.
Penting juga digosok kepada bahagian berparut, celah kekotoran degil, badan berjerawat batu dan berbiji akibat lemak keras dan kesan luka.
Semasa penggunaan kulit akan berasa segar dan naturally dingin.
Liang-liang kulit akan terbuka dan ini membantu penyerapan oleh satu bahan pelembab yang boleh melarutkan air dan lemak di bawah lapisan kulit.
Penggunaan tumbuhan, buahan dan sayuran membantu melancarkan peredaran darah dan sebagai satu bahan anti bakteria dan kulat.
Penggelupasan perlahan dan penggantian kulit semulajadi serta menghasilkan kulit tubuh yang cantik, gebu, tegang , licin dan lembap serta membantu menghilangkan kesan parut seperti rekahan selepas beranak, kekotoran seperti kerak dan daki yang terpendam .
Lebih effect digunakan setiap kali mandi untuk shape dan kulit yang anda ingini.
Cara-cara penggunaan Magic Body Slim Soap:-
1. Skrub pada tempat2 yg banyak lemak tapak kaki, tumit pecah, selulit
2. Biarkan beberapa minit untuk sabun tu meresap pada kulit, supaya sel kulit mati keluar, lemak tepu mencair dan juga parut kudis lama boleh hilang.
3.Kemudian baru bilas dgn air bersih
nak info lg sila PM
sms@whtspp ke 012 2088910

TESTIMONI - MASKER & MBSS


Dapat Testimoni Jamu Susuk Dara ni daripada customer
saya sendiri..katanya, gunakan Masker Vagina Susuk
Dara pun leh kuarkan kotoran dari dalam miss v
tu..memang terbaikkk!! Customer ni ada masalah becak
dan berair..lepas guna Masker Vagina Susuk Dara ,
kuarlah alien yg serap cecair2 berlebihan tu..guna masa
period pun, jadi lancar je darah period..memang superbb
kesannya!! Kecil-kecil cili padi je Masker Vagina Susuk
Dara ni tapi sangat power dan banyak juga khasiatnya.
Magic Body Slim Soap pulak, kata customer ni bila
gunakannya tubuh badan jadi fresh je..memang best
sangat-sangat la!!


**Masker Vagina Rm25
**Magic Body Slim Soap Rm36