Sabtu, 25 Mac 2017

JDK - JUS KENCANG DARA

APA ANTARA KEBAIKKAN JDK?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
BANYAK sebenarnya fungsi JDK ni , tp akka bagi cerita satu fungsi je dulu. Contoh period tersekat-sekat atau tidak lancar @ kejap dtg period, kejap tak datang sampai dua tiga bulan. Pastu makan JDK keluar pulak ketul-ketul darah .
Setiap wanita yg tak menopos @ tak mengandung , subur dan sihat mmg zahirnya akan dtg period. Kalau takde tu mmglah ada masalah. Ini adalah semulajadi ( maksudnya semulajadi Allah tentukan). Kèrana faktor2 luaranlah seperti makan pil perancanglah , pemakanan yg tak sihat dan lain -lain buatkan hormon tak menentu dan period tak keluar ataupun sikit2 ataupun kejap dtg kejap tak dtg . Kemungkinan period yg keluar terlalu pekat ikut keadaan individu melekat2 di dinding rahim sahaja.
JUS DARA KENCANG ni adalah herba yg kita adunkan BAGUS Dan memang elok untuk stabilkan hormon dan juga bantu peredaran darah . Dengan minum JDK yg kita tahu ramuannya herba ASLI TANPA PENGAWET, ia dapat menghangatkan rahim dapat membantu mencairkan darah2 beku yang terselit-selit atau terlekat2 dalam dinding rahim keluar melalui mulut rahim. Sebab tu ramai customer yg MINUM JUS DARA KENCANG ,yg belum kawin dan sudah berkahwin , period nya dtg semula, keluar darah lancar serta berketul-ketul.
Inilah PROSES CUCI DALAMAN
jadi ANDA JANGAN Risau.... JDK kan adooo.... πŸ‘πŸ‘πŸ‘
DAPAT belajar SESUATU x?
Jom Share...ANDA PASTI TERUJA


Selasa, 21 Mac 2017

KING OF PEARL




KING OF PEARL....
Antara fungsi serbuk mutiara adalah:
~ Melancarkan peredaran darah.
~ Mengandungi pelindung Matahari Asli yang meneutralkan radikal perosak kulit. (menghapus sun burn dan membuang ulser kulit).
~ Memulihkan tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan ( anti penuaan) .
~ Menyuburkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, sihat dan semula jadi.
~ Mencerahkan kulit, memudarkan jeragat, menghilangkan akne dan jerawat.
~ Menggalakkan pertumbuhan kulit yang baru.
~ Menghasilkan kolagen pemulihan.
~ Menyembuhkan ruam dan bisul.
~ Mengawal degup jantung dan membantu dalam pemulihan penyakit jantung.
~ Menyihatkan otak.
~ Meningkatkan daya ingatan.
~ Meningkatkan fungsi sistem saraf pusat dan melegakan keletihan.
~ Berkesan untuk menenangkan jiwa, murung, tertekan dan resah dan masalah susah tidur.
~ Meningkatkan kadar metabolisme badan dan memanjangkan jangka hayat sel-sel badan.
~ Mempercepatkan penyembuhan gastrik dan ulser duodenum.
~ Menghentikan pendarahan.
~ Menguatkan jantung ,
~ Mengawal tahap kolesterol dalam darah.
~ Membekalkan kalsium bagi mencegah masalah osteoporosis.
~ Memutihkan gigi dan memperbaiki noticably surut gusi.
~ Menguatkan folikal rambut.
~ Menyihatkan mata, mencegah masalah mata seperti “muscae volitantes” dan katarak.
~ Membuang kahak, berhenti cirit-birit, demam dan keruh spermatorrhea.
~ Anti kanser dan anti oksidan yang menyekat penyerapan logam berbahaya.
~ Melaraskan saraf pusat bagi melegakan kepanasan badan.
~ Menggalakkan pertumbuhan kanak-kanak.
~ Mengawal sistem imun , meningkatkan daya ketahanan dan menguatkan paru-paru.
~ Meningkatkan kapasiti paru-paru dan menghilangkan kahak.
~ Menjadikan fungsi ginjal normal dan mencegah batu karang ginjal.
~ Mengimbangi sistem endokrin.
~ Mencegah penyakit puan, masalah senggugut dan keputihan.
WHTSPP KE 0122088910


TESTIMONI - KING OF PEARL










KOPI HIJAU ALANA

Assalamualaikum wbt
Mlm ni sye nk share sket 5 sebab anda perlu minum dan Amalkn Kopi Hijau Alana
➡️ 1. Kopi hijau segar yg belum di panggang, khasiat nya lebih tinggi anti-oksida
Apa tu anti oksida? Senang ckap awek muda la..sbb kopi hijau ni fresh lagi dan masih muda. Khasiat dia lebih tinggi dr kopi hitam biasa.
➡️ 2. Rasa yang berbeza!
Rata rata kopi yg ada di pasaran rasa nya seakan akan sama, cuma yg beza nya jenis nya shaja. Contoh nya kopi arabica dan kopi robusta (kopi luak)
So hijau ni adalah kopi arabica yg muda. Aroma nya best! Dan unik rasa nya.. Di tambah pulak dgn susu kambing.. Uummmmp terasa lemak
➡️ 3. Campuran Susu Kambing
Susu kambing pula tinggi khasiatnya, contoh nya menguatkan tulang, meningkatkan anti body, membantu masalah perut gastrik dan sebagainya
**Wow, bukan je sedap tp bnyk khasiat
➡️ 4. Campuran Chia seed
Skrng femes cia seed ni. Dikenali jgk biji selasih.. Fungsi nya utk membantu diet. Memberi rasa kenyang sehingga 6jam.
So yg betul betul diet, WAJIB amalkan Kopi Hijau Alana
➡️ 5. Meningkatkan Metabolisma tubuh badan
Kopi ni sinonim dengan kemampuan utk memberi tenaga, dalam masa yg sama kepekaan kita meningkat. Sebab tu setengah org minum kopi di awal pagi. Utk segar bertenaga.
So secara tidak langsung metabolisma badan meningkat.. Jgn bimbang, kafien dalam Kopi hijau Alana tak tinggi, dan sesuai utk satu famly..
Itu keunikan nya kopi Hijau Alana.. Kafien rendah dan tinggi khasiat.πŸ’ͺπŸ’ͺ
Orang yg tak suka kopi pn bila dah try mesti nk lagi...
.
Nk try? Rugi la kalau takmo try..huhu
Nk try atau nk tnye apa apa boleh pm atau
wasap sye 0122088910



Kopi Hijau Alana : Green Coffee untuk Kurus
Nak kurus...nak kurus dah macam-macam ubat telan. Kini ada cara selamat&sihat. Memperkenalkan Kopi hijau alana dengan bahan utama green kopi iaitu minuman kesihatan yang tinggi kandungan KOPI HIJAU ORGANIK yang membantu menurunkan berat badan dengan LEBIH berkesan & efektif. Kopi hijau ALANA juga mengandungi SUSU KAMBING, habatusauda dan CHIA SEED yang amat bagus untuk tenaga & memelihara kesihatan badan secara keseluruhan.
APA LAGI YANG UOLS DAPAT KALAU MINUM KOPI HIJAU NI
============================
πŸ’‹ Membantu menahan selera makan
πŸ’‹ Membakar lemak dengan cepat
πŸ’‹ Menurunkan Berat Badan
πŸ’‹ Awet Muda
πŸ’‹ Meningkatkan metabolisma tubuh badan
πŸ’‹ Membantu mengurangkan kolestrol
πŸ’‹ Tinggi antioksida
πŸ’‹ Membuang toksin dalam badan
πŸ’‹ Melancarkan penghadaman
πŸ’‹ Mengenyangkan
=====================
SIAPA YANG PATUT CUBA?
=====================
Ini adalah senarai gegadis2 dan jejaka yang patut minum KOPI HIJAU ALANA ni---
✔ Seseorang yang selalu mengalami masalah Peha besar dah makin melecet!
✔ Berat badan anda semakin bertambah tambah walaupun excersice dan tak makan mcm nak mati!
✔ Perut terlampau bhuncet sebab tak berak n over nau makan!
========================
SEBAB APA UOLS PATUT CUBA?
========================
✔ Antaranya ialah kopi hijau ni Terbukti berkesan!
✔ Dipercayai satu dunia okeyh!
✔ Kajian daripada Doktor, tu yang paling fenting!
.
.
PS;πŸ“’πŸ“’πŸ“’ Bagi pencinta kopi uols boleh cuba KOPI HIJAU ALANA ni, sure terpikat dengan keenakan dan keberkesanan KOPI HIJAU ALANA!!.
alana kopi hijau original
10 SEBAB KENAPA PILIH KOPI HIJAU ALANA :
1. Mengenyangkan & Membantu menahan selera makan
2. Membakar lemak dengan cepat
3.Menurunkan Berat Badan
4. Meningkatkan sistem imunisasi & metabolisme tubuh badan
5. Awet Muda, mencantikkan kulit
6. Menyegarkan badan lesu / mengantuk / stress
7. Membantu mengurangkan kolestrol
8. Tinggi antioksida
9. Membuang toksin dalam badan
10. Melancarkan penghadaman & peredaran darah
APA ITU KOPI HIJAU?
-Bijian kopi muda yang di kisar tanpa dipanggang / sangrai terlebih dahulu sebagaimana minuman kopi biasa yang kita minum. Disebabkan itu, ia mengandungi kandungan Asam Klorogenik yang jauh lebih tinggi (3x ganda), yang berupaya menjadi 'booster' sebagai pembakar lemak & kalori lebih pantas, meningkatkan stamina seterusnya mencegah pembentukan lemak baru di bawah lapisan kulit. Disebabkan itu, Kopi Hijau digunakan secara meluas untuk tujuan diet & penurunan berat badan secara sihat dan selamat.
CARA PENGAMBILAN KOPI HIJAU :
- Amal secara teratur 1Sachet tiap pagi
- Amalkan gaya hidup sihat & minum air yang mencukupi sepanjang hari!
ISI KANDUNGAN : 15 SACHET
teruja nak cuba?
Pm/whatsapp 0122088910
Keluaran Muslim signature
TESTIMONI - KOPI HIJAU ALANA




Ramai tanya kopi alana ni hanya utk turun berat badan je ke!!!
.
Kopi alana bukan sekadar menurunkan berat badan je ye sayam2..ia juga memberikan tenaga yg sado dn cargas
.
Dapatkan yg original sahaja dr agen2 kami yang sah
.
Berminat hubungi kami d 0122088910






Ahaaaaaa bila pelanggan dh start risau makin hari makin selera makan menipis..
.
Jangan risau ye, alana bukan sekadar kopi utk kurus malah ia berkesan juga bg mebuang segala toksid moksid yg ada dlm badan kita
.
Jadi tk mustahil perut semakin stabil dn sihat akibat dr pembuangan toksid dn lelemak
.
πŸ‘†πŸ‘†bukan sy yang cakap tp pelanggan yang cakap
.
Sukerrr tak?? Kalau suke jom watsap sy d 0122088910
.
TOLONG DAPATKAN YG ORI DR AGEN SAH SHJ

Ahaaaaaa bila pelanggan dh start risau makin hari makin selera makan menipis..
.
Jangan risau ye, alana bukan sekadar kopi utk kurus malah ia berkesan juga bg mebuang segala toksid moksid yg ada dlm badan kita
.
Jadi tk mustahil perut semakin stabil dn sihat akibat dr pembuangan toksid dn lelemak
.
πŸ‘†πŸ‘†bukan sy yang cakap tp pelanggan yang cakap
.
Sukerrr tak?? Kalau suke jom watsap sy d 0122088910
.
TOLONG DAPATKAN YG ORI DR AGEN SAH SHJ

Berisi dah macam kuih apomm??
Anak ckp 'nnt ayah cari ibu yang kurus'..ehhhhh
Mama akan cuba kurus lepas ni
.
Rasa nak melalak jer kan?
Hmm.. sabar yer sahabat2 semua.. jom kite diet yang sihat dengan kopi hijau alana.. moga2 dapat membantu.

πŸ“²0122088910
πŸ“²www.wasap.my/60122088910

SUSU ALANA



BERKUALITI, SODAP, MURAH, dan yang PALING PENTING BERJUTA KHASIAT SUSU ALANA NI, DAH CUBA SEKALI TERUS BELI BERKOTAK2 SIMPAN BUAT STOK!!😁 TAKUT HABIS UOLS!!!
.
Suka sangat minum SUSU ALANA, kalau nak dibandingkan rasa dia dengan Susu yang berada di pasaran sekarang, mmg saya bagi susu Alana 5 bintang tau, kalau ada sejuta bintang saya bagi sejuta bintang! Gitu Sekali Klazzz kaw2 susu Alana ni, khasiatnya pulak mamang sangat hebat, boleh baca kat bawah ni yaaa~
.
==============
KANDUNGAN UTAMA
==============
πŸƒHABBATUS SAUDA
πŸƒSUSU KAMBING
πŸƒEKSTRAK KURMA
πŸƒKISMIS
πŸƒMADU
.
=========
KEBAIKAN
=========
πŸ₯› Memperbanyakkan susu badan
πŸ₯› Terbukti dapat menghaluskan kulit,
πŸ₯› Menyihatkan Tubuh badan.
πŸ₯› Kulit lembut dan segar
πŸ₯› Memberi Tenaga berpanjangan
πŸ₯› Membantu sistem penghadaman
πŸ₯› Meningkatkan sistem imunisasi tubuh badan
πŸ₯› Meningkatkan Daya ingatan dan tumpuan
πŸ₯› Baik untuk ibu mengandung
.
================
CARA NAK ORDER??
================
www.wasap.my/60122088910
0122088910
0122088910
.
PS; Bagi pencinta SUSU kambing uols boleh cuba SUSU KAMBING ALANA ni, sure terpikat dengan keenakan dan keberkesanan susu ni!!.

KALAU DITANYA SIAPA YANG TELAH MEMIKAT HATI SAYA?~ SUDAH TENTULAH SUSU ALANA JAWAPANNYA~!! cewahhh MEMANG MENUSUK KALBUπŸ’˜πŸ’˜πŸ’˜~~
.
Waduh waduh waduh, awat laaa sampai gitu skali? Bukan nak ckp panjang lebau tapi nak bgtau susu ALANA mmg best, sampai Buat 1 keluarga saya terpikat tau, hencem sesangat sebab mmg sangat berkualiti, Sedap, dan baik untuk kulit kita dan seumur hidup akan kekal cergas kalau minum susu kambing tau, mmg PURE,
.
Saya Senaraikan kebaikan Susu Alana kat Bawah ni so uols boleh refer ok.
.
===============
KEBAIKAN
===============
✔Memberi Tenaga berpanjangan
✔Meningkatkan Daya ingatan dan tumpuan
✔Menyihatkan Tubuh badan.
✔Kulit lembut dan segar
✔Terbukti dapat menghaluskan kulit,
✔Memperbanyakkan susu badan yang berkualiti
✔Membantu sistem penghadaman agar lebih lancar
✔Meningkatkan sistem imunisasi tubuh badan
✔Baik untuk ibu mengandung
✔Terdapat pelbagai makanan Sunnah
.
==========
CARA MINUM
==========
πŸ₯› Boleh diminum bila bila masa sahaja, tetapi paling sesuai ketika sarapan dan juga sebelum tidur.
πŸ₯› Jangan gunakan air terlalu panas, hanya bancuh menggunakan air Suam.
πŸ“±WhatsApp/sms “SUSUALANA” ke 0122088910