Khamis, 20 Julai 2017


Assalam ... malam ni kita nak ajar cara insert skd (susuk kekal dara) yg hot dipasaran... heheh
Tapi.... SKD NI KHAS UTK ORG YG DH KAHWIN SAJA YE....
INGAT TU...

Cara-cara Pakai skd2
Masuk kan 1 biji shj kedalam faraj dan tolak sedalam mungkin.
Digunakan 1 jam sebelum bersama .Nak mudah masuk dalam faraj kene cangkung then amik 1 biji SKD insert dalam faraj.pastu boleh bersama dgn suami.jangan risau skd tidak menggangu ketika anda bersama.

CARA PENGGUNAAN SKD II KELUARAN SUSUK DARA..
1. Masukkan SKD II sebiji sahaja ke dalam salur faraj.
2. Anda digalakkan untuk bersama suami.Kalo tak bersama pun boleh.mlm pakai, esok pagi korek utk keluarkan kotoran.
3. Selepas bersama, korek dan buang segala kotoran serta lendir yang terkumpul.
4. Klau tak bsam biarkan dlm 3@4hari pastu baru korek
✅ Hasilnya:
Miss V anda akan berasa masih sempit.

*Susuk kekal dara JSD untuk yg dah berkahwin*

*~> merawat keputihan
~> merapatkan vagina
~> merawat masalah kentut faraj
~> Merawat masalah becak kt dlm faraj*
~> Menghilang masalah faraj berbau

*Anda mampu buat suami senyum2 dan masalah keputihan anda tiada .. insyallah anda kena yakin demi kesihatan n kebersihan rahim anda

WhatsApp
012-2088910

Khamis, 8 Jun 2017

SABUN ANGGUN PESONA


KEISTIMEWAAN SABUN ANGGUN PESONA JSD 
=========================================
Hilangkan bau badan.
Rawat kurap, panau, kayap.
Buang lemak berlebihan.
Eczema.
Digunakan pada ketiak,leher,celah peha hitam.
Rawat tumit merekah.
Pudarkan stretchmark.
Ceriakan kulit kusam.
Atasi masalah jerawat.
Pudarkan parut.
Hilangkan gatal-gatal pada anggota badan.

NAK ORDER? 

BOLE PM FB - ROSNANI MOHD NOH
@ WHTSPP KE 0122088910





Isnin, 22 Mei 2017

MASKER VAGINA JSD


❤ Antara kelebihan #maskervagina

🌺 Merawat dan mengecutkan kudis dan luka kencing manis
🌺 Keringkan luka jahitan
🌺 Merapatkan pintu di bibir-bibir faraj yang ternganga dalam 2 minit
🌺 Merawat gatal di bahagian sulit faraj
🌺 Menyerap keluar keputihan
🌺 mencerahkan kulit di bahagian faraj
🌺 Melegakan dan menyamankan faraj
🌺 Merawat masalah ruam di kawasan faraj
🌺 Menjadi pengganti deodorant
🌺 Mengecutkan dan merawat buasir
🌺 Merawat luka kecil
🌺 Mengetatkan faraj yang loggar.
🌺Menjadi skrub untuk menghilangkan ketiak hitam
🌺 Mencerahkan celah kangkang yang hitam
🌺 Merawat ketiak busuk dan hangit

#mv
#jamususukdara


Pm/wasap no 0122088910

FEMININE WASH JSD



Pakai #FeminineWashJSD untuk masalah keputihan tapi..
πŸ›€ dapat merapatkan faraj
πŸ›€ bebas kegatalan miss v
πŸ›€ bebas rasa ketidakselesaan ketika period
πŸ›€ bebas kuman dan fungus
Beli #FeminineWashJSD untuk ketidakselesaan ketika berpeluh di celah kelengkang tapi...
πŸ›€ miss v rasa bersih
πŸ›€ miss v rasa segar
πŸ›€ miss v rasa nyaman
Guna #FeminineWashJSD untuk masalah bauan yang tidak diingini tapi...
πŸ›€ miss v rasa cam dalam aircond
πŸ›€ miss v rasa tegang
πŸ›€ miss v rasa teransang keghairahan
Mereka guna #FeminineWashJSD untuk satu tujuan, tapi terpaksa dapat manfaat lain..suka kan..πŸ˜‰
Satu botol #FeminineWashJSD dapat menyelesaikan pelbagai masalah miss v.. Rasa-rasa mereka berasa rugi tak guna #FeminineWashJSD?
Siap repeat order dan bagi testimoni hebat lagi ada lah.. Sahabat bagaimana?
Jom membelai miss v tahap maksimum dan memberi servis super class dengan #FeminineWashJSD! πŸ˜πŸ˜πŸ˜
012 2088910