Isnin, 2 Mac 2015

TESTIMONI - MAGIC SERI CAHAYA SOAP

Ada yg nk cuba boleh sms/whatsapp 0122088910


SCS @ MAGIC SERI CAHAYA SOAP - RM28.90 / 60 gram
~ menghilangkan jerawat
~ mengeringkan jerawat berbenjol-benjol
~ mengawal kulit berminyak dan noda-noda hitam pada wajah
~ anti penuaan dan mengatasi kulit sensitif
~ menegang dan menghaluskan kulit
~ menganjalkan kulit muka

TESTIMONI - JAMU PENGANTIN DARA

Pengguna ni kata pakai jamu pengantin dara mcm pengantin baru rasanya..

Ada yg nak cuba tak?

JPD @ JAMU SUSUK PENGANTIN DARA - RM65.00/ 10 kapsul
~ merapatkan/mengetatkan faraj
~ mengembalikan permukaan faraj yang berpasir (meningkatkan kegelian ketika bersama)
~ meningkatkan kemutan
~ menyerap dan mengeluarkan kotoran/keputihan/darah beku
~ merawat situasi kekeringan

Berminat nak mcuba anda bole PM FB nani - Rosnani Mohd Noh
SMS/WHTSPP KE 0122088910



Sabtu, 28 Februari 2015

INFO UNTUK ANDA

Asalam..
saya nak share pengalaman ttg sakit ketika melakukan jimak suami istri.
apa punca2nya. dan bagaimana nak mengatasinya.
sakit ketika melakukan hubungan jimak adalah disebabkan kerak kering didalam faraj. kerak kering yang menutupi pangkal rahim di mana air mazi ketika sedang syahwat memuncak, tidak boleh turun ke ruang2 faraj sebagai pelincir original.
jadi ketika itu tiada pelincir akan berlaku kekesatan geseran antara ruang dalam faraj dan zakar suami yang boleh mengakibatkan geseran itu panas dan melecet sekaligus mematikan syahwat isteri.
perkara seperti ini harus di elakkan kerana jika berjimak sakit akan mengundang sakit hati dan dendam dan boleh mengakibatkan pergaduhan dan masam muka suami isteri.
ramai pihak isteri memilih untuk berdiam diri utk menjaga hati suami. sedangkan hati terbuku dan menjadi dingin semakin hari semakin menjauh.
perkara ini boleh di atasi dengan satu produk sahaja.
iaitu intem gel jsd.
intem gel yang digunakan untuk meruang sehabis mencuci kencing setiap kali ketandas. sapukan ke pangkal rahim.
perlahan2 kerak2 keputihan yang kering akan mencair dan akan keluar turun ke seluar dalam sebagai keputihan.
jika keputihan completely keluar, pangkal rahim dan dalaman faraj akan menjadi sangat lembut dan lebih sensitif.
bila pangkal rahim lembut tiada sekatan kumpulan kerak2 keputihan akan memudahkan air mazi ketika syahwat memuncak automatikly akan turun sebagai pelincir dan melembabkan kesuluruh ruangan faraj yang akan memberi sensasi hubungan kelamin suami isteri.
intim gel susuk dara hanya bernilai RM56.
dropships less 20%
ahli berdaftar 20%
nak info lebih lg sila PM
sms/whtspp ke 0122088910


Selasa, 24 Februari 2015

TESTIMONI - DEEP HEAT LOTION

Salam dear I nk bg tstimoni kt u pas I gune lotion slimming u 2 Produk u mmg superb giler... Now I got flat tummy... Yeaaaahhhh...mmg hepy sgt2 dear....
I ni de senggugut taw
I trime parcel dr u...I bru hbs piyed....tp ble I sapu lotionni...de drah ketul2 kuar...tkejut I...risau pn de mule2 nye...tp dlm kuantiti sikit jew la...N for ur info...I sapu gak lotion ni kt my mum nye tummy...
my mum kn pwot die muncit yunk...mcm I prgnant month...huhu...n my mum x period da 2months....I pn ltak la lotion ni mcm yg u guide I....my mum relax jew...die kate xde ase pe...myb sbb lemak kt pwot my mum agk tepu kn...hehe....esk nye...my mum dtg kt I.. mak daperiod....oh god....alhmdulillah...
I pn hepy la coz I da taw np darah period I kuar alek....mkne nye ths produk 2 in 1 yunk...leh cair kn darah piyed yg beku....tummy mak I pn da susut ckit erin...n da lembut...klu x...keras jew pwot mak I...coz x period kn...neway...tq again erin coz suggest this superb product 2 me....I pn da kmbali langsing dlm 2 ari jew yunk....magic kn..


Nak info lg sila SMS/WHTSPP KE 0122088910
My FACEBOOK - Rosnani Mohd Noh