Isnin, 22 Mei 2017

MASKER VAGINA JSD


❤ Antara kelebihan #maskervagina

๐ŸŒบ Merawat dan mengecutkan kudis dan luka kencing manis
๐ŸŒบ Keringkan luka jahitan
๐ŸŒบ Merapatkan pintu di bibir-bibir faraj yang ternganga dalam 2 minit
๐ŸŒบ Merawat gatal di bahagian sulit faraj
๐ŸŒบ Menyerap keluar keputihan
๐ŸŒบ mencerahkan kulit di bahagian faraj
๐ŸŒบ Melegakan dan menyamankan faraj
๐ŸŒบ Merawat masalah ruam di kawasan faraj
๐ŸŒบ Menjadi pengganti deodorant
๐ŸŒบ Mengecutkan dan merawat buasir
๐ŸŒบ Merawat luka kecil
๐ŸŒบ Mengetatkan faraj yang loggar.
๐ŸŒบMenjadi skrub untuk menghilangkan ketiak hitam
๐ŸŒบ Mencerahkan celah kangkang yang hitam
๐ŸŒบ Merawat ketiak busuk dan hangit

#mv
#jamususukdara


Pm/wasap no 0122088910

FEMININE WASH JSD



Pakai #FeminineWashJSD untuk masalah keputihan tapi..
๐Ÿ›€ dapat merapatkan faraj
๐Ÿ›€ bebas kegatalan miss v
๐Ÿ›€ bebas rasa ketidakselesaan ketika period
๐Ÿ›€ bebas kuman dan fungus
Beli #FeminineWashJSD untuk ketidakselesaan ketika berpeluh di celah kelengkang tapi...
๐Ÿ›€ miss v rasa bersih
๐Ÿ›€ miss v rasa segar
๐Ÿ›€ miss v rasa nyaman
Guna #FeminineWashJSD untuk masalah bauan yang tidak diingini tapi...
๐Ÿ›€ miss v rasa cam dalam aircond
๐Ÿ›€ miss v rasa tegang
๐Ÿ›€ miss v rasa teransang keghairahan
Mereka guna #FeminineWashJSD untuk satu tujuan, tapi terpaksa dapat manfaat lain..suka kan..๐Ÿ˜‰
Satu botol #FeminineWashJSD dapat menyelesaikan pelbagai masalah miss v.. Rasa-rasa mereka berasa rugi tak guna #FeminineWashJSD?
Siap repeat order dan bagi testimoni hebat lagi ada lah.. Sahabat bagaimana?
Jom membelai miss v tahap maksimum dan memberi servis super class dengan #FeminineWashJSD! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
012 2088910

NSHHA`Z BOOSTER WHITENING

NSHHA 'Z BOOSTER WHITENING ....pencerahan yang berganda..


Ni haa produk yang orang duk sebut2 tu... Booster whitening keluaran daripada Nshaaz Beauty,
100% buatan malaysia, Muslim produk.
Produk ni sekarang tengah laris, boleh katakan produk ni paling HOT dekat INSTAGRAM, 
Apa yang lagi hebat tentang produk booster whitening ni, diaorang dah ada STOKIS di malaysia lebih 100 orang , 2 di brunei, 1 di indonesia. macam x percaya je kan?
xpe nnt korang boleh tgk dan survey sendiri okay.






Nak putih sepantas injection?

 Lulus KKM
 Bebas kimia .
 Tiada bhan campuran .
 Halal .
 Buatan malaysia
 Tidak ada kesan sampingan .
 Digalakkan Untuk ibu menyusu Bayi .


CERAH GEBU PINKISH SEAWAL 4 HARI SAHAJA๐Ÿ’œ
.
๐Ÿ’˜CERAHKAN KULIT 5× GANDA .
๐Ÿ’˜MENGECUTKAN JERAWAT .
๐Ÿ’˜HILANGKAN PARUT BARU @ LAMA .
๐Ÿ’˜SINGKIR TOKSIN DALAM BADAN .
๐Ÿ’˜PUTIH PINKISH SATU BADAN . (TERUTAMA CELAH2)
๐Ÿ’˜MERAWAT EKZEMA .
๐Ÿ’˜MENGECILKAN LIANG ROMA TERBUKA .




. Apa bahan2 dalam booster whitening yg meletopss ni?๐Ÿ˜ Haaa meh dekat2 nk gtauu. . ๐Ÿ‘‰Kandungan dia pn dah superb hokayy ! ✅serbuk mutiara- ๐Ÿ’•utk glowing kan kulit kita . ✅pelembap- ๐Ÿ’•untuk elak dari kulit kering . ✅vitamin B- ๐Ÿ’•memenuhi keperluan asas kulit . ✅protein- ๐Ÿ’•bantu bina sel2 kulit baru utk nampak muda dan segar . ✅sedozen jenis mineral - ๐Ÿ’•utk makesure kulit kita sihat nampak muda . ✅amino asid - ๐Ÿ’•untuk tegangkan kulit, x lah kita nampak tua sbelum umurnya dan baik untuk pembaikan sel2 baru Sbb tu lah pakai beberapa capsule kulit dah cantik putih berseri.




BOOSTER WHITENING juga mampu merawat masalah2 anda yg lain ๐Ÿ˜ . . ๐Ÿšmasalah tona kulit tidak sekata ๐Ÿšmasalah jerawat & jeragat ๐Ÿšmembetulkan sistem saraf ๐Ÿšmemberi tenaga seharian ๐Ÿšsesuai untuk ibu menyusu ๐Ÿšputih gebu flawless . . 100% produk buatan Malaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ Anda tak perlu lagi habiskan beratus-ratus duit anda setiap bulan dengan masalah kulit muka yang teruk . jom lebih jimat dengan BOOSTER WHITENING ๐Ÿ’• sebotol tahan sampai sebulan dan nikmati perubahan sepantas kilat ⚡putih satu badan . 




CARA PENGAMBILAN...

- 1 kapsul utk 4 hari
- makan sebelum tidur
- banyakkan minum air masak
- makan ikut peraturan




TESTIMONI












ANDA BERMINAT NAK TRY?? 

JANGAN BUANG MASA!! CARGASS, SMS/WHATSPP ME NOW
NANI - 012 2088910 
PENGHANTARAN POS SELURUH MALAYSIA




Sabtu, 25 Mac 2017

JDK - JUS KENCANG DARA

APA ANTARA KEBAIKKAN JDK?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
BANYAK sebenarnya fungsi JDK ni , tp akka bagi cerita satu fungsi je dulu. Contoh period tersekat-sekat atau tidak lancar @ kejap dtg period, kejap tak datang sampai dua tiga bulan. Pastu makan JDK keluar pulak ketul-ketul darah .
Setiap wanita yg tak menopos @ tak mengandung , subur dan sihat mmg zahirnya akan dtg period. Kalau takde tu mmglah ada masalah. Ini adalah semulajadi ( maksudnya semulajadi Allah tentukan). Kรจrana faktor2 luaranlah seperti makan pil perancanglah , pemakanan yg tak sihat dan lain -lain buatkan hormon tak menentu dan period tak keluar ataupun sikit2 ataupun kejap dtg kejap tak dtg . Kemungkinan period yg keluar terlalu pekat ikut keadaan individu melekat2 di dinding rahim sahaja.
JUS DARA KENCANG ni adalah herba yg kita adunkan BAGUS Dan memang elok untuk stabilkan hormon dan juga bantu peredaran darah . Dengan minum JDK yg kita tahu ramuannya herba ASLI TANPA PENGAWET, ia dapat menghangatkan rahim dapat membantu mencairkan darah2 beku yang terselit-selit atau terlekat2 dalam dinding rahim keluar melalui mulut rahim. Sebab tu ramai customer yg MINUM JUS DARA KENCANG ,yg belum kawin dan sudah berkahwin , period nya dtg semula, keluar darah lancar serta berketul-ketul.
Inilah PROSES CUCI DALAMAN
jadi ANDA JANGAN Risau.... JDK kan adooo.... ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
DAPAT belajar SESUATU x?
Jom Share...ANDA PASTI TERUJA