Rabu, 7 Disember 2016

PROMOSI JSD



Untuk New User, amatlah rugi jika tak grab promo ni.

Bukan setakat membantu bebas dari jerawat vagina, malah ia membantu mengawal keputihan dari berleluasa.

Selain itu sangat2 la membantu mencantikkan bahagian miss v utk kelihatan kemas dan bersih dari sel kulit mati.

Muka kita rajin scrub.
Tp kenapa miss v dibiarkan berlendir dan licin berlumut kan?

Intim Gel tu pulak sangatla baik utk mereka2 yg ada masalah kekeringan.

Yg mana selalu kata xde masalah keputihan tu boleh la cuba, tgk mcm mana intim gel keluarkan keputihan yg dah menjadi kerak kt dalam tu.

Wassap hakak 012 2088910 utk konsultasi PERCUMA 😘

TEKNIK GUNA MASKER VAGINA


Teknik Guna Masker Vagina

Ada 4 cara:

1. Scrub
👉 Scrub permukaan kulit luar Cik V dan di Bikini Line. Untuk cerahkan dan buang kulit mati.

2. Bedak
👉 Sapu dipermukaan kulit bibir luar dan bibir dalam Cik V. Untuk gebukan Cik V dan rapatkan bibir.

3. Meruang
👉 Meruang Cik V selepas bersama suami, selepas haid dan selepas nifas. Untuk pastikan liang faraj bersih.

4. Susuk / Insert
👉 Untuk ketat serta merta dalam 1 minit. Untuk kebahagiaan suami dan isteri.

Cara detail akan diberi lanjut dalam konsultasi.


Whtspp Nani 0122088910

Khamis, 24 November 2016

SUSUK KEKAL DARA

Susuk Kekal Dara 

Faraj longgar?
faraj tidak grip?
hubungan intim hambar?

saya memperkenalkan 

SUSUK KEKAL DARA II keluaran Jamu Susuk Dara





CARA PENGGUNAAN SKD II KELUARAN SUSUK DARA.

1. Masukkan SKD II sebiji sahaja ke dalam salur faraj / vagina.
2. Anda digalakkan untuk bersama suami setelah 30 minit insert.
3. Selepas bersama, korek dan buang segala kotoran serta lendir yang terkumpul.



✅ Hasilnya setelah insert Susuk Kekal Dara :
Miss V / Faraj anda akan berasa masih sempit / ketat / berpasir .

✅ Ulang guna untuk kali ke-2 apabila:
Miss V sudah mula kembali longgar selepas anda berulang kali melakukan hubungan intim. Seterusnya, anda boleh gunakan SKD II 1 biji seminggu.
Jika bahagian intim anda jenis banyak lendir SKD II akan cepat bertindak balas & grip.
Jika bahagian intim anda banyak air atau becak akibat minum air sejuk dan ais , kemungkinan SKD II akan terkeluar & jatuh sendiri.

✅ Sifat Susuk Kekal Dara II  tidak menyerap air tetapi menyerap lendir.
Namun begitu ia turut bergantung kepada keadaan bahagian intim anda.

 Jika ada jangkitan kuman, apabila anda memasukkan SKD II, anda akan berasa panas, pedih seperti terkena cili dan merenyam.

 Jika bahagian intim tidak dibersihkan dan kuman sedang membiak, anda akan terasa gatal dan miang.

✅ Hasilnya:
Sama ada keputihan akan jatuh sendiri seperti hingus meleleh ataupun anda kena korek keluarkan.
●Jika Susuk Kekal Dara II berada di dalam ataupun sudah dikeluarkan hasilnya bahagian intim akan sempit seperti disedut vacuum.
●Jika menghidapi masalah keputihan kronik, keputihan akan jatuh seperti air hujan walaupun SKD II sudah dikeluarkan & keputihan tetap keluar. Anda perlu masukkan lagi SKD II.
●Susuk Kekal Dara II mesti dihabiskan guna dalam masa sebulan kerana tiada bahan pengawet.
●Wanita hamil & anak dara tidak boleh menggunakan SKD II.
●Herba adalah bersifat panas.
●Ini adalah persediaan tradisional dan tiada KKM.

Testimoni Susuk Kekal Dara II

1. Testimoni Susuk Kekal Dara - Pn Norez

akak nak buat review pasal susuk kekal dara...
Malam semalam akak dah insert 1 biji skd...lepas insert tu mmg ada rasa sakit sikit kat pinggang, dan ada rasa tindakbalas skd kat dalam tu..lain2 ok la takde apa yg luarbiasa..
Pagi ni try buat meruang terasa ketat dan sempit. Akak tak keluarkan skd tu tau masih ada lagi didalam.
...
SKD ni insert bukan utk buat aktiviti bersama je tapi bagus untuk yg ada masalah keputihan dan juga boleh membuang lebihan air..
ada yang kata SKD ni besar..tapi bagi akak ianya ngam2 je...
Suka tak?

2. Testimoni Susuk Kekal Dara II - Pelanggan Kak Wan

Ok





Pergghhh!!!skd ni power betullah dah cuci dah korek pun masih lagi ketat metat jpd pun kalah. memang best gilerr sampai 2 round pulak tu tak yah nak kemut-kemut bagai dah 4 hari tau insert skd ni maintain lagi ketatnya.

alhamdulilah proses insert skd nie takde pulak rasa gatal-gatal merenyam tu semua bila meruang dan cuci keluarkan benda ni.
skd memamg tip top meletop kebaboom dibuatnya

alhamdulilah testimoni Berjaya dari setiap pelanggang jsd kami...



Testimoni SUSUK KEKAL DARA II Puan anarash
assalamualaikum...I dah gunakan jamu tu
mlmye selepas I terima dari u.suami I tanye ketat dn panas pt b....ade putih2 biji2 melekat..dier tanye u..pakai ubat ape,i ckp adelah ....mcm vacuum bile sorong tarik I rase minngu ni tk boleh sambung ...I dah uzur,



Testimoni SUSUK KEKAL DARA II.....

salam sis..i nak kasi feedback ni,,
rasa mcm first nite wif my husband...he pun suka jugak n Tanya apa I pkai
aft 4 day I nak klur kan  kotoran di dlm but tak bnyk yg klur....




Testimoni SUSUK KEKAL DARA II .....
wann sya nak sharing2 sikit ni ttg skd 2...3 hari lepas pakai skd 2...jadi
hari yang ketiga,sya kluarkan sisa2 nya..Nampak keputihan yg texture nya seperti tisu
...berserta dgn sedikit darah merah dan ada yang warna kehitaman....selaina tu skd 2 jugak
tk membuat faraj menjadi kering dan juga tk sakit bila nak kluarkan sisa2 tadi..
yg paling best memang bagai dijanjikan ...ketat metat dan rase bersih serta bau harum
walaupun seharian berkerja...mmg mantap

Testimoni SUSUK KEKAL DARA II.....

ni nak bg testimoni br...
ni la akibatnya mkn xjaga,mnum ais..pastu da insert skdII...ni yg bersarang
kt dalam....so,scary...
4hb insert ari ni..dia kumpulkan smua,ari ni 6hb dia muntahkan..
4 x lagi nak insert ...comfirm..dalaman betul2 clear
cantik luar,cantik dalam.....sapa yg xhappy



Testimoni SUSUK KEKAL DARA II...... 

ohhh
kalau pakai skd ni suami kata ada rasa pasir2,plik tu camne leh ada rasa pasir2
tu..huhu
tp mmg sendat sgt la nurul ..rasa sakit mcm first night
hee tq nurul






Testimoni SUSUK KEKAL DARA II 

salam xxx..cane awk guna skd tu ok x?hehe
wsalam..ok..sy ni keputihan x la teruk sangat...
hubby ckp x sm cam sblm ni..
ye lah dah beranak kan,msti la ade longgar2 ckt..
pas dpt skd tu mlm tu  jgk insert..
hubby x ckp sngt tp muka die pn da tau die suka..hehe
siap tnye lagi nt hbs ada stock ke..
hehehe siap tnye tu mst la ade prubhn ka

Rabu, 9 November 2016

FEMININE WASH JSD


Feminine Wash
.
FW ni bukan sekadar pencuci keintiman sahaja. Ia mempunyai manfaat lain yg istimewa tau. Teruskan membaca ....
.
(1.) ANAK DEMAM
Titiskan 3-4 titis FW ke dlm besen berisi air. Jelom kepala dan satu badan. Cepat turun suhu badan, Inshaa Allah.
.
(2.) LENGUH KAKI
Lenguh kaki seharian berjalan, naik turun tangga, pakai kasut tumit tinggi? Titiskan 4-5 titis FW ke dalam besen berisi air suam-suam panas. Rendamkan kaki selama 30 minit. Seriously...lega sangat tidur malam.
.
(3.) MUKA GATAL & MERENYAM
Tuang FW sebesar 20 sen dan gosokkan di muka macam pencuci. Legaaa
.
(4.) SAKIT KEPALA
Gunakan FW sebagai syampu kepala. Kepala rasa ringan dan segar.
.
(5.) TANGAN MELECUR
Jika tangan melecur terkena air panas/minyak panas, terus sapu FW. Sejuuukkk... tiada gelembung air. Lepas tu, sapukan Masker Vagina
.
(6.) TANGAS (moden)
This is the best part! Sediakan air panas mendidih separuh baldi. Titiskan 5-6 titis FW. Kacau dengan gayung bagi sebati FW dengan air. Letakkan baldi berisi air panas & titisan FW ini di bawah kerusi berlubang. Selubung dengan kain biar wap naik ke faraj. Sebelum dan selepas bertangas, jangan lupa minum segelas air.
Elok dibuat selepas haid, ibu berpantang hari ke-30 dan ke atas. Seeloknya, amalkan selama 2 minggu berturut-turut. Kasi rapi faraj. Kita akan rasa lendir-lendir keluar, sisa-sisa darah turun di laluan faraj.
.
Best kan Feminine Wash JSD ni...! Dapatkan untuk diri sendiri dan rasai manfaat FW JSD ini. Serious...besstttt 👍👍👍
. Feminine Wash
RM56 / 100ml
Memang mahal tp amat berbaloi
Whtspp 0122088910